top of page

Flexco Transport & The Expeditor

Onze Achtergrond

Flexco Transport, opgericht in 2020, is trots een dochteronderneming te zijn van Flexco Transport, een gevestigde naam in de transportsector. Met een rijke geschiedenis van betrouwbare dienstverlening en een ongeëvenaarde toewijding aan klanttevredenheid, hebben we onze krachten gebundeld om een nieuw hoofdstuk in de logistieke wereld te schrijven.

 

Onze Missie

Bij Flexco Transport geloven we in het creëren van naadloze logistieke oplossingen die de complexiteit van wereldwijde handel verminderen. Onze missie is het bieden van hoogwaardige diensten waarmee bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een soepele en efficiënte goederenstroom.

 

Onze Diensten

1. Goederen Inklaren:

Als specialisten in douanezaken nemen we de complexiteit van douaneprocessen over. Ons team van deskundige inklaringspecialisten zorgt ervoor dat uw zendingen voldoen aan alle vereisten, waardoor vertragingen worden geminimaliseerd.

 

2. Wegvoering Aanvragen:

The Expeditor biedt uitgebreide wegvoeringsdiensten, waarmee we uw goederen veilig en op tijd naar hun bestemming brengen. Van lokale leveringen tot internationaal transport, wij staan garant voor betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen.

 

Waarom The Expeditor?

  • Ervaring: Met Flexco Transport als moederbedrijf brengen we een schat aan ervaring in de transportsector met ons mee.

  • Toewijding: Ons team is toegewijd aan het leveren van service van de hoogste kwaliteit, waarbij we streven naar volledige klanttevredenheid.

  • Efficiëntie: Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is in de logistiek. Daarom streven we naar maximale efficiëntie in al onze processen.

Neem Contact Met Ons Op

Flexco Transport is uw partner voor soepele en betrouwbare logistieke oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken aan het optimaliseren van uw logistieke processen!

Historie

2023-Heden

The Expeditor

Flexco Transport heeft zich verder ontwikkeld en presenteert zich nu trots als The Expeditor, een full-service declaratiebedrijf. Onder deze nieuwe naam bieden we een alles-in-één oplossing voor transport, warehousing en douaneafhandeling. Met onze uitgebreide diensten streven we ernaar om klanten een naadloze end-to-end logistieke ervaring te bieden, waarbij efficiëntie en nauwkeurigheid voorop staan.

2022-Heden

Flexco Warehousing

Flexco Transport heeft zijn dienstenaanbod uitgebreid en biedt nu ook warehousing services aan, met opslagfaciliteiten in zowel Rotterdam als Zwolle. Als groeiend transportbedrijf combineren we onze expertise in container- en koelopleggervervoer met veilige en efficiënte opslagoplossingen. Deze uitbreiding stelt ons in staat om een nog breder scala aan logistieke behoeften van onze klanten te vervullen, met de nadruk op flexibiliteit en hoogwaardige dienstverlening.

2020-Heden

Flexco Transport

Flexco Transport is een toonaangevend transportbedrijf dat zich specialiseert in het vervoer van zowel containers als koelopleggers. Onze expertise omvat ook het veilige transport van ADR-goederen, waarbij we voldoen aan strenge normen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Met een focus op flexibiliteit en betrouwbaarheid zetten we ons in voor het naadloos beheren van diverse vrachtbehoeften.

AS FEATURED ON

6Qf8O6R-0CpX.png
evofenedex-3.png
AEO Certification.png
4B160FE8-2960-47EE-BF9B-A40D0AADAC30_edi
NIWO_Logo_Transparant_edited.png
bottom of page